Úvod do meditácie

Podujatie Trenčín

Si logik? Nemáš žiadnu skúsenosť s meditáciou, alebo máš pocit, že keď medituješ, robíš to zle? Hlava Ti to neberie, telo sa hmýri, ale niekde vo vnútri cítiš, že na tom niečo je? Si tu správne. Čítaj ďalej.

Cieľom tohto stretnutia je jednoducho a inšpiratívne objasniť Vám moji milí, ako pomocou meditácie objavíš krásu vnútorného pokoja, vyváženosť a ľahkosť.

Workshopom Ťa sprevádza Beáta Liptáková MBA, mama, držiteľka certifikátu The Science Of Well-Being z Yale Univerzity pomocou ktorého prináša do Vašich životov atmosféru harmónie a spokojnosti, lektorka starodávneho umenia Chi Kung, vášnivá sprievodkyňa životnými zmenami, inšpirátorka a prednášateľka na témy zdravie, krása, dlhovekosť. Jej skúsenosti v oblasti psychológie manažmentu prinášajú do práce spokojnosť a zdravú angažovanosť.

Bea je vášnivá nasledovateľka neurovedca Dr. Joa Dispenzu, ktorý meditáciu odmistifikoval pomocou dôkazov uveriteľných pre dnešného moderného človeka. Priniesol ju do života mnohých ľudí a doslova im zmenil životy.  Bea sa meditácii venuje 5 rokov, zdieľa vlastné skúsenosti a skúsenosti ľudí, ktorí účinky meditácie pocítili na vlastnej koži a tieto príbehy prináša ďalej k Vám.

Dozvieš sa kde najčastejšie robíš chybu... aj to, že vlastne to nie je chyba. Naučíš sa hlboké dýchanie a ako ho použiť na upokojenie mysle. Získaš návod ako sa odpojiť od negatívnych pocitov a zamerať svoju pozornosť na jeden referenčný bod, ktorý Ti pomôže plynúť v prítomnosti.

Na stretnutí máš príležitosť využiť priestor na otázky, diskusiu a zdieľanie skúseností v skupine.

S radosťou k Tebe prinášame možnosť prihlásiť sa do novootvárajúceho sa kurzu meditácie pre začiatočníkov, ktorý začne v máji 2024.

Workshop začína od 10:00  do 13:00 hod v New You štúdiu na Bezručovej ul. 64 v Trenčíne

Odporúčam prísť 10 min pred začiatkom.

Stretnutie trvá 120 min s dvomi 10 min prestávkami.

Získaš zošit "úvod do meditácie" kde máš možnosť robiť si poznámky.

Prines si so sebou pero.

Súčasťou stretnutia je relaxačná meditácia rozpínavého vedomia. Spoločne spoznáme silu svojho dychu, maximálne sa uvoľníme, prepojíme svoj vnútorný a vonkajší svet tak, aby sme dosiahli harmonizáciu tela, mysle a psyché na najvyššej úrovni.

Je dobré mať pohodlné oblečenie a obuv. Môžeš si priniesť podložku, vankúš a deku pre meditáciu v ľahu, ak si tak praješ.

Meditačné podsedáky zabezpečujeme.

Pitný režim a niečo malé na jedenie s radosťou zabezpečíme.

Ak máš ďalšie otázky neváhaj sa opýtať na MT: +421 905 393 872, mailom: bea@newyou.sk

Kapacita: 20 účastníkov

Vstupenky:

  • 25 €
Meno organizátora: MaxiTicket
Fotografie
Podobné podujatia
PETER LIPA & BAND
Overené podujatiePETER LIPA & BAND
KKC Hviezda, Trenčín
Gympelrock
Overené podujatieGympelrock
KKC Hviezda, Trenčín
Festival Hudba pod hradom - Husľový koncert
Overené podujatieFestival Hudba pod hradom - Husľový koncert
refektár Piaristického gymnázia, Trenčín
Fasa, oslavuje naša chasa!
Overené podujatieFasa, oslavuje naša chasa!
Dom armády - Posádkový klub, Trenčín