Večerný jazzový ateliér

Podujatie Bratislava

Večerný jazzový ateliér

Po letnej pauze sa večerné jazzové ateliéry opäť vracajú. Koncepcia ateliérov bude pokračovať vo forme ansámblu so stabilnejším repertoárom, ktorý sa vyberie počas prvých ateliérov. Lektori sa budú primárne zaoberať princípmi hry v jazzoovom ansámbli. Nebude však chýbať ani smerovanie pre jazzovú improvizáciu, teóriu a mnohé ďalšie oblasti spojené s interpretáciou jazzovej hudby a príbuzných žánrov. V prípade rôznej úrovne sa netreba báť, ale určite treba prísť - vytvoríme dva ansámble.

Lektorom prvého septembrového ateliéru bude výborný jazzový trombonista, skladateľ a aranžér Vlado Vizár.

Hlavná myšlienka podujatia je sprostredkovať všetkým záujemcom možnosť zahrať si v jazzovom ansámbli pod pedagogickým vedením známych slovenských hudobníkov. Ateliéry nie sú priestorom pre predvádzanie vlastných hudobných zručností nadobudnutých z obývačkového cvičenia s nahrávkami od Aebersolda. Cieľom ateliérov je byť stabilným ansámblom a živou komunitou všetkých, ktorí majú radi jazz, chceli by sa niečo naučiť a zažiť si na vlastnej koži radosť zo spoločného hrania v jazzovej kapele.

Cena za celý cyklus je symbolických 30€. V prípade, že pre Vás nie je možná pravidelná účasť, ponúkame možnosť zúčastniť sa jednotlivých ateliérov v cene 5€/ateliér.

Partneri: Fond na podporu umenia. Jazz.sk

Miesto konania podujatia: FLAME Music Bar, Štefánikova 47, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 12. Septembra 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 12. Septembra 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1546N 17.1059E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Večerný jazzový ateliér

Meno organizátora: Jazz.sk
Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
IL VOLO
Overené podujatieIL VOLO
TIPOS ARENA , Bratislava