Veselé EKOAUTÍČKA v SC Europa, Banská Bystrica

Podujatie Banská Bystrica

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Auto Moto podujatia, Iné podujatia, Podujatia pre deti
Ďalšie podujatia v meste Banská Bystrica

B a n s k á  B y s t r i c a – Bystrickú Europu čakajú v priebehu roka 2019 viaceré zmeny, ktorých pozornosť bude upriamená na ekologickú stránku a spoločensky zodpovedný prístup života nákupného centra. Okrem viacerých zásadných krokov týkajúcich sa bežnej prevádzky, budú súčasťou pripravovanej ekokampane aj rôzne tematické podujatia. Prvým z nich sú Veselé ekoautíčka, ktoré Europa SC predstaví už v priebehu budúceho týždňa.

 

Už v pondelok, 4. marca, predstaví bystrická Europa pilotné podujatie ekokampane na rok 2019. Počas celého týždňa sa tak centrálny priestor zmení na obrovské ihrisko, kde sa budú môcť deti vyšantiť jazdou na moderných ekoautíčkach, a zároveň si hravou formou osvojiť základy pravidiel cestnej premávky. ,,V priestoroch centra každoročne organizujeme obľúbené podujatie s názvom Detská za volant. Tento rok sme sa rozhodli usporiadať ho tak, aby sme okrem jeho náučnej a interaktívnej funkcie poukázali aj na ekologický význam. Klasické odrážadlá sme vymenili za elektrické detské autíčka, ktorým sa malí účastníci cestnej premávky zaručene potešia,“ informuje o podujatí Jana Seleštianska, Marketing Manager Europa SC.

 

Aby sa Veselé EKO autíčka stali zážitkom nielen pre malých, ale aj veľkých, návštevníci budú mať zároveň možnosť prezrieť si aj dva elektromobily, ktoré budú počas celého týždňa umiestnené v priestoroch centra. ,,V súvislosti s prechodom na ekologickejšiu cestu nákupného centra chceme našim návštevníkom prinášať aj inšpiráciu a užitočné rady. Práve preto sme sa rozhodli zvýšiť ich informovanosť aj o takomto druhu vozidiel. Elektromobily si budú môcť dôkladne prezrieť a zoznámiť sa aj s technológiou ich fungovania,“ dodáva Seleštianska.

 

Počas hravého týždňa budú mať návštevníci zároveň možnosť zapojiť sa aj do súťaže o zaujímavé ceny. Stačí spolu s deťmi vyplniť žrebovací lístok a vhodiť ho do zlosovacej urny, čím automaticky súťažia o hodnotné výhry. Na víťaza čaká elektrické detské autíčko, no pripravené sú aj mnohé ďalšie pekné výhry v podobe hračiek od Mattela.

 

Interaktívne ihrisko cestnej premávky nájdete v Europa SC od 4. do 10. marca, pričom detské ekoautíčka budú návštevníkom k dispozícii denne od 10:00 do 18:00 hod.


Fotografie
Podobné podujatia