Vianoce na hrade Modrý Kameň 2019

Podujatie Modrý Kameň

Vianoce na hrade Modrý Kameň

Zažite s nami predvianočnú atmosféru na hrade Modrý Kameň. Čaká nás kúsok tradície, zábava aj romantika.
V sobotu 14. decembra o 15:00 hod. pokojnú a hrejivú atmosféru týchto sviatkov navodí "hraný Betlehem" so živou hudbou, ktorý nám predstaví jeden z najznámejších príbehov na svete.
O 15:30 hod. nás navštívi Sv. Mikuláš, ktorý poteší a obdaruje všetky deti. Na jeho parádnom koči s konským záprahom sa môžu všetci previesť zimnou krajinou...budete sa tak cítiť ako v rozprávke!
Pre našich najmenších máme krásne predstavenie "Dobrú chuť vlk" v podaní profesionálneho Bábkového divadla Na rázcestí z Banskej Bystrice.
Divadlo so začiatkom o 16:00 hod. sa odohrá v barokovej sále kaštieľa. Program v sále nekončí, pretože o 17:00 hod. návštevníkov zabavia "Tradičné koledy a kultúra Hontu v období Adventu" so štipkou humoru v podaní ľudových zabávačov. Vianočné pásmo sme pripravili v spolupráci s Hontiansko - ipeľským osvetovým strediskom Veľký Krtíš.
Pre tých, ktorí neustále niečo vymýšľajú a majstrujú, sme pripravili netradičnú tvorivú dielňu. Namiesto snehových vločiek, budú lietať piliny. Tvorivá dielňa pod taktovkou Patrika Kozmu, dá možnosť každému odniesť si domov vlastnoručne vyrobený darček.
Vôňu a chuť Vianoc budete prežívať aj na Vianočnom trhu a možno nájdete maličkosť pre potešenie najmilších.
Počas podujatia, bude možnosť navštíviť aj špeciálnu vianočnú prehliadku nášho múzea.
Tešíme sa na Vás!

Vstupné na podujatie je 3 € pre dospelých, 1,5 € pre deti, študentov a dôchodcov. Voľný vstup platí pre deti do 3 rokov a ZŤP.

Viac informácií na www.snm.sk, prípadne telefonicky na 0918 999 609, 047/24 54 100.




Fotografie
Podobné podujatia