Vinica Marrenon v Ligero

Podujatie Liptovský Mikuláš

Vinica Marrenon v Ligero

Priatelia dávame do pozornosti ďalší event konajúci sa u nás, a to konkrétne ochutnávku vín z francúzskeho vinárstva MARRENON.
Začiatok podujatia streda 25.10.2017 o cca 18.30. Tútu udalosť a samotnú ochutnávku bude mať v réžii náš priateľ a predstaviteľ vinice Marrenon, Julien Sanchez, ktorá je kompletne celá lokalizovaná v chránenej oblasti UNESCO. Tento gentleman sa vracia na Slovensko po štyroch rokoch, kedy vôbec ako náš prvý zahraničný predstaviteľ spoločne s nami moderoval ochutnávku v Jasnej na hoteli Družba.
Rozhodne je potrebné mať vysoké očakávania, pretože vína z ich produkcie sa tešia čoraz väčšej popularite, dôkazom čoho sú aj vysoké ratingy a ocenania v rámci svetových súťaží. Vstupné, klasicky symbolické,15 € osoba, členovia klubu 13 €. Rezervácie, ako vždy, osobne, e-mailom alebo telefonicky. Rezervácia je platná až po zaplatení.Všetky kontakty poznáte a v prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Netreba zabúdať, LIGERO priestor je kapacitne obmedzený, čiže platí staré dobré, kto skôr príde ten skôr degustuje. Tešíme sa na vás!

Miesto konania podujatia: Ligero - Gurman Point, Moyzesova 667/9, Liptovský Mikuláš
Dátum začiatku podujatia: 25. Októbra 2017 18:30
Dátum ukončenia podujatia: 25. Októbra 2017 23:00
Pravdepodobné súradnice: 49.0832N 19.6111E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Vinica Marrenon v Ligero

Meno organizátora: Ligero - Gurman Point
Fotografie
Podobné podujatia