Vyčistime si naše mesto!

Podujatie Žilina

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia
Web organizátora:
www.ekopark.sk
Ďalšie podujatia v meste Žilina

Vyčistime si naše mesto!

Spájame sa pre čistú Žilinu!

Ekocentrum Lesopark, Eko Friendly Slovensko a VegGO vás pozývajú na veľké čistenie nášho mesta. Nie je nám jedno v akej krajine žijeme, nie je nám jedno ako vyzerá naše mesto a preto ho spolu vyčistíme :)

Naša akcia má dve časti.

Prvou je čistenie okolia našich domov, panelákov, bytoviek. Stačí k tomu málo. Vziať si od nás balíček s rukavicami, vreciami na odpad a plagátikmi a pozvať svojich susedov na spoločné upratovanie. Výsledkom tak nie je len čisté okolie našich domovov, ale aj lepšie vzťahy s ľuďmi, ktorí v nich bývajú. Ekocentrum Lesopark túto susedskú iniciatívu organizuje už štvrtý rok po sebe.

Čistenie bude prebiehať v sobotu, 21.4.2018 od 9:00 na rôznych miestach Žiliny. Ak máte záujem o susedský balíček dajte nám vedieť tu:

http://bit.ly/Vycistime_si_nase_mesto

Druhou časťou je veľké čistenie Vodného diela v Žiline. Začíname v ten istý deň od 11:00 a naším cieľom je úplne čisté Vodné dielo. Keď budeme hotoví, tak si dáme výborné veganské pohostenie od VegGO a spoločne to oslávime.

Pred rokom mal projekt čistenia Vodného diela od Eko Friendly veľmi pozitívny ohlas. Preto sme sa rozhodli, že akciu opäť urobíme a vo veľkom. Týmto vyzývame všetkých občanov, občianske združenia, školy a partnerov, aby priložili ruku k dielu, pretože len spoločne môžme urobiť pozitívnu zmenu v našom meste.

Garantmi tejto občianskej akcie sú Karol Haas, Alica Goliatová a Vladimír Randa.

Zdieľajte príspevok, pozývajte ľudí, ďakujeme! :)

Miesto konania podujatia: Zilina, Slovakia, Žilina
Dátum začiatku podujatia: 21. Apríla 2018 09:00
Dátum ukončenia podujatia: 21. Apríla 2018 14:00
Pravdepodobné súradnice: 49.2167N 18.7333E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Vyčistime si naše mesto!

Meno organizátora: Ekocentrum Lesopark
Fotografie
Podobné podujatia