Výherný deň Kinekus Poprad 2023

Podujatie Poprad

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Podujatia pre deti
Web podujatia:
bit.ly/4488ZUG
Web organizátora:
www.kinekus.sk
Ďalšie podujatia v meste Poprad

Výnimočný deň plný radosti, zábavy a vzrušujúcich odmien sa blíži! Kinekus pokračuje v šnúre úspešných akcií s názvom „Výherný deň Kinekus” tentokrát v Poprade. Už v sobotu 22. júla od 8:00 - 18:00 zažijete skvelý rodinný deň plný úžasných prekvapení v predajni Kinekus Poprad Dlhé Hony 5268/9, 058 01 Poprad - vedľa OC MAX.

Počas celého dňa budú pre deti pripravené rôzne atrakcie, ako napríklad skákací hrad, detská zóna s omaľovánkami a chýbať nebude ani náš maskot sliepka Klotilda v nadživotnej veľkosti. Dospelí však tiež určite neodídu s prázdnymi rukami. Čakajú ich odmeny za každý nákup, súťaž, chutné občerstvenie, hudba s moderátorkou a taktiež stánky s najnovším sortimentom. Atmosféru dotvorí aj folklórna skupina Kravianec a stánok s umeleckou tvorbou ručne maľovaného skla. Za akýkoľvek nákup bude každý zákazník odmenený poukážku na ďalší nákup v hodnote dvoch eur.

Pri stánku s občerstvením si za svoj nákup môžete pochutnať na cukrovej vate alebo chutnej domácej klobáske s čapovanou kofolou, prípadne v bezmäsitej verzii aj na sladkom koláči s kávou. Zapojiť sa budete môcť aj do súťaže o záhradné kreslo ZOE z masívu v hodnote 142,99 eur.

Za každý váš nákup budete odmenení. Ak však nakúpite nad 30 eur, budete mať príležitosť točiť kolesom Kinekus a vyhrať okamžité a užitočné výhry, ako napríklad detskú hojdačku, záhradné nožnice, skrutkovače, dosku na krájanie, panvicu, ale aj plyšovú klotildu alebo knihu plnú užitočných rád. K tomu všetkému dostanete aj chutné občerstvenie.

Nenechajte si ujsť možnosť výhodne nakúpiť užitočné veci do dielne, záhrady alebo domácnosti a pritom si užiť pestrý rodinný deň v predajni Kinekus Poprad v sobotu 22. júla. Výherný deň Kinekus bude prebiehať už od 8:00 - 18:00. Teší sa na vás tím nadšencov z predajne Kinekus.

Viac informácií získate na tejto stránke.


Meno organizátora: Kinekus s.r.o.
Fotografie
Podobné podujatia