Winter Family Day

Podujatie Donovaly

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Podujatia pre deti, Športové podujatia, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Donovaly

Winter Family Day

Funny downhill - zábavná sánkovačka

Celý deň bude patriť súťažiam nielen pre deti, ale aj pre dospelých, ktorí neprestali byť deťmi. Na všetkých čaká spoločná sánkovačka jednotlivcov alebo dvojíc. Pre tých odvážnejších bude pripravená súťaž v skokoch na snowboarde a aktívni účastníci sa budú môcť zúčastniť behu cez prekážky. Magický večer sa bude niesť v znamení zábavy, najskôr pre najmenších na detskej diskotéke a neskôr na afterparty pre dospelých. Roztancovať vás príde aj Dara Rolins!
Celým dňom bude sprevádzať skúsený moderátor Roman Juraško.Okrem súťažných disciplín bude pre účastníkov pripravený aj sprievodný program, v rámci ktorého si budú môcť vyskúšať testovacie jazdy Renault, FootGolf Snow, zábavný zjazd kopca v maskách, ako aj bláznivú farebnú bubble guľovačku. Sobotný deň bohatý na zážitky odštartuje zábavná sánkovačka Funny downhill, milovníkov adrenalínu čaká Big Jump a športový trojlístok doplní Snow hurdles - beh cez snehové prekážky. Po ukončení športových disciplín nás čaká farebná bubble guľovačka a deň spoločne zakončíme diskotékou pre najmenších, ktorú vystrieda afterparty.

Funny downhill - zábavná sánkovačka

  • 10:30 - 14:00
    Obľúbená zimná aktivita nielen pre deti. Zúčastnite sa bláznivej sánkovačky ako jednotlivec, alebo vo dvojici s rodinným príslušníkom. Súťažiacim budú k dispozícii klasické, aj dvojmiestne sánky, pričom cieľom súťaže bude absolvovať dráhu v čo najkratšom čase. Súťažná disciplína bude návštevníkom podujatia k dispozícii v čase od 10:30 - 14:00, pričom posledná registrácia bude možná o 13:30.


Snow hurdles - beh cez snehové prekážky

  • 10:30 - 14:00
    Radi behávate cez prekážky? A čo tak prekážky vyrobené zo snehu? Výnimočné horské prostredie na Donovaloch vám dá priestor dosýta sa vyblázniť na prekážkovej dráhe, pričom prekážky budú pre vás vystavané nielen zo snehu a dokonale prepojené s atmosférou zimnej zábavy.Prekážkovú dráhu absolvuje dieťa v sprievode staršieho rodinného príslušníka, ktorý mu pri zdolávaní trate pomôže. Náročnosť aj dĺžka trate budú prispôsobené tak, aby ju všetci zvládli a zabavili sa.


Big jump - súťaž v skokoch

  • 12:00 - 13:00
    Ste milovníkom adrenalínu a vaše skoky na snowboarde pozná na svahu už každý? Alebo ste o tom vždy snívali, ale báli ste sa ich vyskúšať? V rámci akcie venovanej zábave na snehu si môžete tieto akrobatické kúsky vyskúšať počas celého dňa na vlastnej koži, pričom sa nemusíte báť tvrdého dopadu. O bezpečie sa postará špeciálna doskoková nafukovačka, vďaka ktorej je táto aktivita prístupná aj pre začiatočníkov. Registrovaní účastníci svoj skok absolvujú v čase od 12:00 a 13:00 hod, pričom ich výkony bude hodnotiť porota zložená zo známych osobností. Pre ostatných záujemcov bude doskočisko k dispozícii počas celého dňa nesúťažne.
Fotografie
Podobné podujatia