Zuzana Suchánková TRIO - Live at Cheers!

Podujatie Bratislava

Zuzana Suchánková TRIO - Live at Cheers!

Čaká na vás výnimočný hudobný večer v rytme blues, soul, pop a folk! Do Cheers-u zavíta výnimočná speváčka a hudobníčka Zuzana Suchánková!

Termín: 16. február
Začiatok: 20:00 h
Vstupné: 5 EUR

Hudba: Zuzana Suchánková TRIO

Zuzana Suchánková - Singer & Songwriter - Považovaná za najlepšiu slovenskú bluesovú speváčku. Na konte má tri štúdiové albumy. V roku 2010 získala Výročnú cenu Slovenskej bluesovej spoločnosti Bluesman roka v Slovenskej republike. V roku 2011 získala vo verejnom hlasovaní internetového portálu Slovakblues.com Výročnú cenu najobľúbenejšej bluesovej speváčky, ktorú následne v r. 2012 obhájila.

Ako rodená bratislavčanka sa pravidelne zúčastňuje koncertov v rámci Kultúrneho leta na námestiách Brastislavy ako aj koncertov počas vianočných či novoročných sviatkov na nádvoriách Zichyho či Primaciálneho paláca.

Večerom ju budú sprevádzať Jozef Hladký (basová gitara) a Frédéric Miskiewicz (perkusie). Okrem pôvodnej tvorby zaznejú aj cover verzie skladieb od Diana Kral, Joe Cocker či Eric Clapton.

Príďte si užiť príjemný piatkový večer s neopakovateľným koncertom a výnimočnými hudobníkmi!

www.zuzanasuchankova.com

Vstupenky si môžete zakúpiť priamo v našej prevádzke alebo online na https://www.skiddle.com/whats-on/slovakia/Cheers-Bar-And-Coffee/Zuzana-Suchnkov-TRIO---Live-at-Cheers/13136124/
Pri online platbe sa k cene lístka pripočítava sprostredkovateľský príplatok +1€.

Miesto konania podujatia: Cheers Bar & Coffee, Istrijska 8D, Bratislava
Vstupenky: https://www.skiddle.com/whats-on/slovakia/Cheers-Bar-And-Coffee/Zuzana-Suchnkov-TRIO---Live-at-Cheers/13136124/
Dátum začiatku podujatia: 16. Februára 2018 19:30
Dátum ukončenia podujatia: 16. Februára 2018 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2096N 16.973E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Zuzana Suchánková TRIO - Live at Cheers!

Meno organizátora: Cheers Bar & Coffee
Fotografie
Podobné podujatia