Zvolen Skate Cup 2019

Podujatie Zvolen

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Športové podujatia
Ďalšie podujatia v meste Zvolen

Zvolen Skate Cup 2019

Zvolen zažije skateboardové šialenstvo aké si nepamätá už dlho. Po roku sa stretneme znovu v meste Zvolen, ktorý každoročne posúva level vyššie a teraz tomu nebude inak.

Ako pominulé roky znovu nás čaká skateboarding už od piatku tento krát však priamo na NÁMESTÍ kde nás čakajú na vopred pripravených prekážkach best tricky o prizemoney. Po odjazdení session sa presunieme do skateparku kde nás čaká menšia warm up párty spolu s pivečkom Jamesonom a tou najlepšou skateboardovou partou.

V sobotu nás čaká obľúbený Jam a nebude chýbať ani Cash for Tricks conest, kde budete mať možnosť vyhrať množstvo peňazí na večernú afterparty, ktorá bude takisto prebiehať priamo v skateparku. Tento rok sa znovu môžete tešiť sa na koncerty priamo v skateparku ktorý to minulý rok skoro nezvládol.

Celým dňom vás bude sprevádzať DJ Jago a po skončení koncertov sa môžete tešiť na DJ set v podaní štyroch DJov, ktorí sa už nevedia dočkať, ako vás budú baviť celý večer.

Počas obidvoch dní nebude chýbať skvelé pivko, jedlo, obrovské zásoby Jameson Ginger & Lime drinkov, aktivít pre divákov, chill zóna a množstvo ďalšieho, čo ku skateboardingu patrí.

A ako bonus, stanovanie v skateparku je viac než povolené.

Tešíme sa!

6. 9. o 16:00 – 8. 9. o 3:00

Fotografie
Podobné podujatia
Nočný beh Hlohovcom
Overené podujatieNočný beh Hlohovcom
Amfiteáter, Zámocká záhrada, Hlohovec
Spartan Trail
Overené podujatieSpartan Trail
Kubínska hoľa, Dolný Kubín