Tatranská Májovka 2017

Podujatie Vysoké Tatry

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Športové podujatia, Turistika, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Vysoké Tatry
Podrobnejšie informácie: cimerman@tmr.sk

Skalnaté pleso 

Nechajte sa vyviesť lanovkami na miesto, ktoré ponúkajú tie najkrajšie výhľady. Na Skalnatom Plese bude na vás čakať skvelá zábava v podobne animačných programov v indoor fun parku Kamzíkovo  a v eko-mini-parku bude pre vás a vaše ratolesti pripravená kamzičia olympiáda. Na slnečnej terase reštaurácie Skalnaté Pleso si budete môcť vychutnať grilované špeciality od našich šéfkuchárov. V rámci zábava sa budete môcť previesť na horských kárach MOUNTAINCARTS. 

Starý Smokovec

V Starom Smokovci budú na vás čakať horské chaty a krásne vodopády ku ktorým vedú nádherné, jarné prechádzky. Na Hrebienku bude pre vás pripravená pravá, jarná grilovačka od našich šéfkuchárov za ktorou vás pohodlne vyvezie pozemná lanovka. V Starom Smokovci si budete môcť vychutnať letné drinky v podobe "rituálu s hruškou" v podnikovej predajni - Rudolf Jelínek.  

Štrbské Pleso

Počas tohto víkendu bude v stredisku Štrbské Pleso pre vás spustená lanovka na Solisko (1840 m.n.m.). Vyhliadkový výlet s lanovou na Solisko bude pre vás nezabudnuteľným zážitkom.  

Počas predĺženého víkendu vo Vysokých Tatrách budete môcť zažiť výlety lanovkami na najkrajšie miesta Tatier, turistiku a cykloturistiku, májovú grilovačku na Skalnatom Plese a Hrebienku a "adrenalínové "horské káry. Okrem toho si zo sebou odnesiete množstvo krásnych a nezabudnuteľných zážitkov. TEŠÍME SA NA VÁS! 

Meno organizátora: TATRY MOUNTAIN RESORTS, A.S.
Fotografie
Podobné podujatia