VATA FEST

Podujatie Sereď

VATA FEST

OBĽÚBENÝ SEREDSKÝ FESTIVAL JE SPÄŤ 💛💜
Vata fest sa vracia vo veľkom štýle 🔥
V sobotu 19. augusta vystúpi v Zámockom parku známa kapela Korben Dallas, v kaštieli odohrajú legendárne Modré hory a nitrianske Nové divadlo zahrá predstavenie Anna Franková 👏
Predstavia sa aj seredské tanečné, hudobné a výtvarné talenty a vďaka rínku ukážu svoju tvorbu lokálni handmade výrobkári.
👧👶🧒Nebude chýbať program pre deti vo forme hier, predčítavania kníh, bábkového divadla Divadielko Maťo a Divadlo Morgonrock, koncertu hudobnej skupiny Pánko či kreatívnych workshopov.
🎨Núdza nebude ani o výtvarné inštalácie a výstavy. Svoju tvorbu predstavia viacerí seredskí umelci a umelkyne, ktorí pomaľujú veľkorozmerné písmená VATA.
📷Okrem nich bude vystavovať svetoznámy fotograf Igor Mikula, ktorého fotografie zvierat z džungle vyhrávajú medzinárodné ocenenia. Vystavené budú aj fotky Stanislava Klačanského, ktorý pred dvoma rokmi nafotil pre Vata magazín fotografie o separovaní odpadu a za sériu vyhral ocenenie Slovak Press photo.
💡Vata fest opäť prinesie svetelnú show, ktorá v kombinácii s mohutnými platanmi a historickým kaštieľom prináša nezabudnuteľný zážitok, ktorý je každoročne vyvrcholením festivalu.
TAK S KÝM SA VIDÍME? 💜
Projekt Vata fest finančne podporilo mesto Sereď, Nadácia SPP a Trnavský samosprávny kraj.
Vata fest organizujeme spoločne s: Zereth Coffee, Hurricane, OZ Vodný hrad, Milan Ďurica Sound, Komunita Eden, OZ Seredské nábrežie, Kidvak, kreatívnym štúdiom Nowera, mesto Sereď a s mnohými ďalšími.
Za nádherné ilustrácie a grafické spracovanie v téme Nový impulz ďakujeme Sáre Paldanovej a Anete Zedníkovej.
ĎAKUJEME. Veľmi si túto spoluprácu vážime 💛
Všetky spolupráce a účinkujúcich budeme predstavovať v jednotlivých príspevkoch v evente. Takže určite nás sledujte pre všetky novinky.
KÚP SI ZVÝHODNENÉ VSTUPENKY UŽ TERAZ V PREDPREDAJI NA: https://www.vatafest.sk/vstupenky/
Vstupenky v cene 10 eur bude možné kúpiť aj priamo na mieste podujatia. Platba bude možná iba v hotovosti.
AK CHCEŠ PODPORIŤ ORGANIZÁCIU VATA FESTU a stať sa donorom festivalu, môžeš nám prispieť aj na https://www.donio.sk/vata-fest-2023
ĎAKUJEME 💛
==========
NAJČASTEJŠIE OTÁZKY A ODPOVEDE:
Q&A:
Q: Vyrábam ručné výrobky. Viem sa prihlásiť ako predávajúca?
A: Jasné! Pozor, miesta sa rýchlo míňajú, takže pozorne sledujte a majte rýchle prsty na registráciu 🙂
Q: Mám kapelu, vystupujem, tvorím a rád/a by som sa zapojil/a do Vata festu. Je to ešte možné?
A: Program máme na 90% plný, ale určite vyplň tento formulár a my sa ti ozveme. V rámci vedľajšieho programu to ešte možné je, takisto vieme zapojiť výtvarníkov/čky alebo ľudí, ktorí píšu…. prípadne ako náhradná kapela.
Q: Bude vstupné?
A: Áno. Už teraz si môžete kúpiť lístok TU: https://www.vatafest.sk/vstupenky/
alebo si ho môžete zakúpiť priamo na mieste podujatia. Do konca júla si môžete uchmatnúť zvýhodnené skupinové vstupenky.
Q: Kde bude festival prebiehať?
A: Už tradične bude festival v Zámockom parku v Seredi, vstup bude od hlavného vchodu, neďaleko obchodu Lidl.
Q: Kde mám zaparkovať?
A: V prvom rade vám budeme najviac vďační, ak prídete na Vata fest pešo, bicyklom alebo hromadnou dopravou. Park bude počas festivalu pre autá uzavretý, dovnútra sa dostanú iba organizačný tím a účinkujúci. Pre bezpečnosť všetkých je to nutný krok. Ak predsa len prídete autom, skúste zaparkovať pri Lidli alebo na neďalekých parkoviskách na Kúpeľnom námestí.
Q: Je festival vhodný aj pre deti?
A: Áno, tešíme sa na deťúrence. V rámci areálu bude aj tichšia zóna, kde si môžu pospať, môžete ich nadojčiť či prebaliť. Staršie detičky si prídu na svoje aj v rámci programu.
Q: Mám neziskovku a chcem sa zapojiť. Viem návštevníkom priniesť pekný program. Je to možné?
A: Určite áno. Kontaktujte Mirku Sabovú Dudášovú na mirka@kcpriestor.sk
Máš ďalšie otázky? Napíš nám do správy a spravíme všetko pre to, aby sme ti dali odpoveď 💛
Začiatok podujatia: 19.08.2023
Fotografie
Podobné podujatia