CIMBAL BROTHERS - S úsmevom 2023

Podujatie Modra

CIMBAL BROTHERS - S úsmevom 2023

CIMBAL BROTHERS prichádzajú do Modry!

Skupina Cimbal Brothers funguje na slovenskej hudobnej scéne od roku 2018 a hrá svetové hity a filmovú hudbu na cimbale s doprovodnou kapelou.
Netradičnú kapelu tvorí šestica známych špičkových hudobníkov v zložení: cimbal, bicie, gitara, basgitara, klávesy a saxofón. Cimbal Brothers získali mnoho fanúšikov vďaka ich netradičnému interpretovaniu svetových hitov a filmovej hudby na cimbale. Predstavili sa v mnohých reláciach ako Milujem Slovensko, Galavečer OTO či Silvestrovský program 2022 v relácii Neskoro večer Petra Marcina, ktorý sledovalo vyše milióna divákov.

Repertoár kapely obsahuje svetoznáme hity od skupín ako Queen, Metallica, Coldplay, Michael Jackson či Gypsy Kings. Taktiež v repertoári nechýbajú melódie z filmov ako Harry Potter, Forrest Gump či Pulp Fiction. Špecialitou ich programu je aj špeciálne cimbalové sólo s prekrytými očami v neuviteľne rýchlom tempe.
Druhá polovica koncertu bude venovaná obľúbeným hitom Karola Duchoňa ako Čardáš dvoch sŕdc, Hrám, Smútok krásnych dievčat, ale určite zazňejú aj najväčšie hity od IMT Smile, Kandráčovcov či Mekyho Žbirku a ďalších! Členovia skupiny Cimbal Brothers sľubujú návštevníkom obrovský umelecký zážitok, skutočný bašavel, dobrú náladu a spontánny humor počas celého večera, vďaka ktorému budete odchádzať s úsmevom...:)

19:00

Podujatie CIMBAL BROTHERS - S úsmevom 2023, ktoré sa malo konať v Modre v termíne 14.04.2023 sa zo zdravotných dôvodov presúva na termín 07.11.2023 čas konania ostáva nezmenený o 19:00. Vstupenky zostávajú v platnosti.

Začiatok podujatia: 07.11.2023
Fotografie
Podobné podujatia
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
Stavanie mája 2024
Overené podujatieStavanie mája 2024
areál futbalového ihriska, Častá
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava